Waarom, wat en hoe...

Praktijk Binnensteboven is ontstaan vanuit mijn eigen ervaringen met de uitdagingen die het leven als moeder, vrouw, dochter, (ex-)juf (of eigenlijk dus gewoon 'mens'😊) met zich meebrengt. 


Uitdagingen op het gebied van hooggevoeligheid (van mijn kinderen en mezelf), grenzen voelen en aangeven, zorgen voor jezelf en niet alleen voor anderen, luisteren naar je lijf, je gevoel en je intuïtie en nog veel meer, maar vooral: keuzes maken en doen wat goed voelt voor jou…

En dat maakt dat ik steeds weer op zoek blijf gaan naar dat wat werkt, voor mijzelf, voor mijn kinderen en voor mijn cliënten en dus mijn praktijk, en dat graag deel met anderen. 


Mijn hart ligt bij het ondersteunen van vrouwen (met name moeders) en kinderen bij het vinden van meer rust, ontspanning en balans in hun leven. 

Daarbij maak ik gebruik van alles wat ik in mijn leven heb geleerd, en volg hierin vooral mijn gevoel en intuïtie.


Ik ga graag met je op zoek naar de diepere laag, naar wat er van binnen leeft:

♡ Wat zit er onder het gedrag van je kind?

♡ Waar komt jouw gevoel vandaan?

♡ Wat is er nodig om rust en ontspanning te kunnen ervaren?

♡ Waar zit de mogelijkheid voor beweging en groei?


Dat kan individueel, door middel van coaching en/of energetische therapie, waarbij ik gebruik maak van onder andere lichaamsgerichte oefeningen, systemisch werk, en de kracht van de natuur. 

Hierbij stem ik me steeds af op dat wat er nodig is en mag gebeuren.


Daarnaast is Mind-Walk een super mooie manier om meer rust en balans in je leven te ervaren. 

De combinatie van de natuur en de verschillende oefeningen zorgen voor een wekelijks moment van beweging én ontspanning. Ook word je uitgenodigd om te voelen hoe het écht met je gaat, en wat jij nodig hebt op dat moment. 

Door de kleine groep (max.6 personen) is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding. 


Zoals ik al schreef, blijf ik steeds op zoek naar dat wat werkt. Ik hou ervan om nieuwe dingen te leren, te ontdekken en mezelf te blijven ontwikkelen, daar word ik echt bij van!

En mooie is dat ik alles wat ik leer weer door mag geven...

💞

Reactie schrijven

Commentaren: 0