Wie ben ik?

Ik ben Anita Caers. Getrouwd en moeder van 4 prachtige kinderen; waarvan er 3 in ons huis wonen en 1 in ons hart.

 

Van kleins af aan wist ik al dat ik 'later als ik groot ben' iets met kinderen wilde gaan doen. Dat werd uiteindelijk het basisonderwijs. Vol passie en enthousiasme deed ik mijn werk, wat voor mij niet als werk voelde, omdat ik met volle teugen genoot van "mijn kinderen" in de klas. 

 

Toen onze kinderen geboren werden, was het echt zoeken naar de balans tussen thuis en werk en ik voelde uiteindelijk dat het voor mij op deze manier niet meer ging. Met als resultaat het besluit dat ik, na 12 jaar, stopte met werken op school. En van deze keuze heb ik geen moment spijt gehad, het gaf zoveel meer rust en ruimte thuis!

 

Hierdoor kwam er ook bij mij weer ruimte voor nieuwe dingen. Dingen die ik echt leuk vond, waar ik blij van werd, en waar ik door alle drukte nooit aan toe kwam. 

 

Na de geboorte van onze dochter, waarbij het welkom tegelijk ook een afscheid was, is er bij mij een stuk bewustwording in gang gezet, die door de geboorte van onze 3 zoons in een stroomversnelling kwam. Want elk kind komt met zijn eigen mooie kenmerken en uitdagingen en voor elk kind geldt er een andere ‘handleiding’. Dus daar begon een mooie ontdekkingstocht, die me veel leerde over mezelf, over hooggevoeligheid en alles wat daarbij hoort.

 

Toen ik stopte met werken, heb ik eerst enkele cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling gedaan, om vervolgens te starten met de jaaropleiding "energetische (kinder)therapie". Deze therapie is er op gericht om blokkades in het lichaam in beweging te zetten en het zelfgenezend vermogen van het lichaam te herstellen. Je kunt er hier meer over lezen. Naast theorie en praktische vaardigheden was ook het eigen proces een belangrijk onderdeel van deze opleiding. Na een intensief jaar heb ik in september 2017 mijn diploma gehaald.

Vervolgens heb ik workshops gevolgd met betrekking tot hooggevoeligheid en de samenwerking tussen hoofd en lijf, en ben ik gestart met de opleiding tot kindercoach.

Sinds juli 2018 ben ik ook officieel Mind-Walk trainer.

 

Ik werk en leef het liefst vanuit mijn gevoel en intuïtie, ondersteund door alle kennis, ervaringen en vaardigheden die ik in mijn leven heb verzameld. Dit alles wil ik graag delen en voortzetten in mijn eigen praktijk, waarin ik hoop veel kinderen en ouders te mogen begeleiden op hun ontdekkingstocht.

 

Je bent van harte welkom!